torstai 20. huhtikuuta 2017

Vertices Unite - KAL

Hitaasti hyvä tulee meiningillä tuntuu nyt menevän nämä minun KAL -neulonnat. Lähdin nimittäin loppusyksystä kahteen KAL -neulontaan mukaan, joista toinen on jo kuvattuna, mutta vasta tulossa blogiin ja toinen vielä puikoilla. 

Tämä Vertices Unite -huivi on tammikuisen Lentävän Lapasen porukan kanssa neulotun Vertices Unite KALin satoa. Toinen itselleni neuloma Vertices Unite -huivi. Vihdoin viimeisteltynä ja kuvattuna.Itse asiassa suunnittelinkin huivin keväälle ja varmasti tulen käyttämään sitä paljon, kun väreistä löytyy useampien kenkieni värit. Näin ollen huivi on helppo yhdistää harmaisiin ja mustiin vaatteisiin, värikkäämmänkin takin kanssa, kun kengistä löytyy huivin värejä.
Tykkään hurjasti tästä huivi -mallista ja vaikka jo toistamiseen neuloin sen pienellä koolla, niin pingoitettuani huivin, sain siitä taas vähän reilumman ja minulle mieluisen kokoisen. 


Kyseessä on siis Steven Westin suunnittelema malli, joka on myös oiva malli käyttää jämälankoja ja neuloa huivista itselle sopivan kokoinen vähän muokkaamalla ohjetta.


6 kommenttia: