sunnuntai 23. huhtikuuta 2017

Stephen Westin palikat - KAL

Tässä se toinen viime vuoden lopun KAL huivi Steven Westin Mysteeri KALin Building Blocks shawl, joka valmistui kuin valmistuikin kivasti lämmittämään kevään tuuliin tikkitakin kaveriksi.Alun alkaen en ollut lähdössä koko Mysteeri KALiin mukaan, mutta kun menin neulojatoverien seuraan lauantaikahville Lentävään Lapaseen seurattuani eri foorumeilla julkaisuja alkaneesta yhteisneulonnasta ympäri maailman, niin huomasin kotiin tultuani etsivän kätköistäni sopivia lankoja. Lähetin tämän kuvan ystävälle ja kysyin mitä olet mieltä, olisivatko nämä hyvät?


Samaa mieltä kuin minä ja langat tismalleen samaan järjestykseen. Siitä se sitten lähti vimmattu neulominen, kunnes hyytyminen iski ja huivi sai moneen kertaan odotella inspiraatiotani valmistuakseen. Ilmeisesti myös monen muun neulojan on käynyt tämän loputtomilta tuntuvien palikoiden neulomisen kanssa samoin.

Huivi saikin sitten ikäväkseen valmistua sairaalassa, kun olin sen kiireessä napannut mukaani useamman päivän sairaalareissuun lapsen kanssa.


Ilokseni totean nyt lapsen toipuneen hyvin ja huivin valmistuneen kuvien kera käyttöön kevääksi. Huivin, jonka kuuvamisesta ei meinannut tulla mitään, kun en tienny kuinka olisin sitä kaulaani kietonut.

Ja nyt sitten neulomaan valmiiksi se kolmas keskeneräinen KAL -huivi :-)10 kommenttia:

 1. Oi, tämä on kyllä ehdottomasti kivoin väriyhdistelmä, mitä olen tästä huivimallista nähnyt! (: Ihana ja valtavan kokoinen huivi, varmasti lämmittää, kun siihen kääriytyy.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Vähän pelkäsin itse ensin, että tulee liian värikäs. Eipä tullut, kun on "omia värejä" yhdisteltyinä :-)

   Poista
 2. Huikeat värit huivissa! Tämä huivimalli on sellainen, jota joskus olen ajatellut kokeilla neuloa.. vielä mietintämyssyssä. ;)

  Paljon kaikkea kivaa blogissasi, jäänpä siis lukijaksi. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Mira!
   Tämä huivi on omalla tavallaan ihan kivaa neulottavaa, kun voi vain neuloa ja aina vain lisää silmukoita kerroksilla. Työvoitto, kun valmistuu ;-)

   Poista
 3. Upea huivi ja upeat värit. Hauskaa Vappua! <3

  VastaaPoista