lauantai 1. huhtikuuta 2017

Almaz mysteerihuivi

Reilu vuosi sitten Sanski, Rukki & Rautapadasta oli lankoineen Lentävässä Lapasessa ja päädyin testaamaan muutamalla vyyhdillä Sanskin kasvivärjäämää Perlata 100 %:sta merinovilla lankaa. 

Kolme eriväristä vyyhtiä 50 grammaa, noin 233 metriä vyyhdissä, asetti haasteen mallin löytämiseen ja näin ollen päädyin mukaan Meijun viime keväiseen Mysteeri KALiin neulomaan Almaz -huivia.


Lanka oli mukavaa neulottavaa ja työn edetessä vaikutti siltä, että onnistuin valitsemaan värit oikein. Haaveilin neulovani huivin kevääksi tikkitakkini kaveriksi. Toisin kuitenkin kävi.Kuten kuvista voi todeta, huivi valmistui syksyksi, ystävän valmiin huivin inspiroimana. Näin ollen minunkin huivi oli käytössä jo syksyllä tikkitakin kera. Nämä mysteerihuiviKALit eivät jotenkin vain ole minun juttu. Lähden innolla mukaan ja löydän hyviä lanka- ja väriyhdistelmiä, useimmin kätköissäni olevista langoista, mutta en vain saa töitä neulotuksi ajallaan valmiiksi. Tälläkin hetkellä neulon ja viimeistelen kahta viime syksyistä mysteeri KAL huivia, vähän harmistuneena siitä, etten saanut niitäkään tehtyä muiden tahtiin. Ehkäpä jatkossa on vain pidättäydyttävä mysteerihuiviKALeihin mukaan lähtemisestä ja neulottava malleista parhaat, kun ne sitten aikanaan tulevat saataville.

Blogiin on siis postauksia odotettavissa KAL huiveista edelleen, kun vain saan ne muutamatkin vielä valmiiksi ;-)12 kommenttia:

 1. Kaunis huivi. (: Just sellasen näkönen, että sitä tulee pidettyä paljon, kun ei oo mitään liikaa ja värit on kohdillaan. Mullakin ois pitkästä aikaa huivilanka olemassa, mutta mallia pohdiskelen vielä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Pohdinta kannattaa kyllä, jotta saa mieleisen lopputuloksen :)

   Poista
 2. Kaunis tuli vaikka valmistuminen kestikin:) Minulla taitaa valmistumiseen vaikuttaa se, miten innoissani olen mysteerineuleesta. Jos siinä joku alkaa tökkiä, niin se jää helposti odottelemaan vuoroaan.

  VastaaPoista
 3. Vastaukset
  1. Kiitos<3
   ja tuo lanka oli kyllä mukavaa neulottavaa ja kestänyt arkea!

   Poista
 4. Kaunis huivi kerrassaan. Oma on riskinsä aina näissä mysteeriKAL:ssa, mutta kyllä taas kannatti loppuun asti rutista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Seija! Näin se vaan on: "loppu hyvin kaikki hyvin" :)

   Poista
 5. Kauniita huiveja sekä tämä että Rooftop! Ja ihan sinun värisiäsi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sanna! Jotenkin ne värit vain löytää luokse ;-)

   Poista