maanantai 29. helmikuuta 2016

Helga Isagerin innoittamana

Osallistuin lauantaina Lankakauppa Kerän järjestämälle Helga Isagerin vetämälle kurssille. 


Alun alkaen en ollut kurssille menossa, toisin kuitenkin kävi, neulojaystävä houkutteli minut mukaan. Helgan uusimman kokoelman mallit eivät oikein tuntuneet sykähdyttävän minua. Jälleen, toisin kuitenkin kävi. Levittelin Helgan mallineuleita, kuuntelin hänen tarinaa suunnittelijana, mallien syntyhistoriaa sekä kokoelman kuvausten taustoja ja päädyin aloittamaan yhden hänen tuon uuden kokoelman malleistaan.


Kurssin antina oli lisäksi ohjeet mallitilkkujen tekoon, mallien erilaisten tekniikoiden osalta. Saattaa olla, että innostun näitä kokeilemaan ja neulomaan vielä muutaman mallin lisää hänen kokoelmastaan.

Ja niinhän siinä taas kävi, että puikoilta putosi viime viikolla kaksi työtä ja viikonloppuna lähti puikoille kolme työtä, tosin heikolla tahdilla. Toivottavasti auringonpaisteisien päivien inspiroimana työt edistyvät jatkossa paremmin!Valmistuneista töistä myöhemmin kuvien kera :)

Kommenteista ilahdun jälleen!


12 kommenttia:

 1. Ihana, inspiroiva kurssi ollut, varmasti. Huh huh. Mulla on vielä Lemon kesken. Siis innostuin siitä silloin Titityyn kesäpäivillä, mutta ei se vaan tule valmiiksi. Tsemppiä sulle, tekemistä tuntuu riittävän.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sain Lemonin etu- ja takakaistaleet eilen pingoitettua ;-) Ehkä ne meillä joskus valmistuvat! Kiitos tsemppiä tarvitaan!

   Poista
 2. Mulla taas on Pine työn alla, mutta mä tietty sorruin aloittamaan monta muuta työtä... Koitan jatkaa keväämmällä. Langat ovat, ilman muuta, ihania!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä siinä tahtoo aina välillä käydä, että töitä eksyy puikoille useampia ;-) Tuo Pinekin on muuten kiva!

   Poista
 3. Minkä malli valitsit? Mulla myös ollut vähän hakusessa Isagerin jutut: en ole päässyt kiinni. Vertaistukea :-)?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lise lähti puikoille tuosta keltaisesta alpakka kakkosesta ja highland woolista. Toivottavasti nähdään huomenna!

   Poista
 4. Ilmoittaudun Isagerin vertaistukiryhmään. Honeyn toinen hiha ei halua päästä alkuun. Olisi siis hihaa ja kaarroketta vaille valmis ;-)
  Pitää varmaan ottaa huomenna mukaan :-)

  VastaaPoista
 5. Varmasti ollut ihana kurssi, Oi olisipa saanut olla mukana :) ihania kuvia, niin kauniita lankoja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Elina! Kyllä nämä kurssit aina kummasti inspiroivat :)

   Poista