sunnuntai 5. maaliskuuta 2017

Iron Gate -pipo

 Ihana auringonpaisteinen sunnuntai ja tyttärellä uusi pipo.


Jälleen testineulontaa ja valitettavasti tällä kertaa vähän aikapaineen haastamana. Aivan täysissä lähiliikenteen ruuhkajunissa en onnistunut pipon aloitusta tekemään ja kun en oikein ehtinyt kotona istua aloilleni aloittamaan pipoa, niin alkuun pääseminen tuotti vaikeuksia. Sen jälkeen neulominen sujui mutkitta, jopa junassa. 

Ohje on jälleen täydellinen, joten siitä ei aloittamisen vaikeus ollut kiinni. Lupauduinkin ohjeen testineulomaan, kun pidän tuosta pitsiosiosta hurjasti enkä kokenut intarsian neulomista mitenkään vaikeaksi Wrought Iron neuleessa

Olen äärettömän tyytyväinen lopputulokseen! Sain käyttää jämälankaa, joka on samaa kuin tyttären huivissa, jota hän on käyttänyt päivittäin sen valmistuttua. Näin pipo ja huivi sointuvat kivasti yhteen vielä pipon pirteän pohjavärin sointuessa talvi takkiin kivasti.

Toivottavasti riittää vielä maaliskuulle pipokelejä :-)
4 kommenttia:

 1. Ilman Wanhassa Satamassa törmäämistä en olisi löytänyt blogiisi-ehkä.Aivsn upeita neuleita paljon, paljon. Selasin koko blogisi läpi. Takorauta -pusero/Ruostunut rauta-pusero on ihana edelleen :) Tuo pipo on hieno myös.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihania nämä kohtaamiset :)
   Kiva, kun löysit ja tykkäät!

   Poista
 2. Voi kuinka kerrassaan ihana!
  Minun Takorautani päätyi purkuun, ehkä huomenna Lahden reissullani löydän uudet langat ja Silvia saa muotonsa jossain huiviss.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)
   Silloin on ihan hyvä purkaa työ ja käyttää langat uuteen, kun siltä tuntuu ettei jälki tyydytä - rohkea ja hyvä päätös!

   Poista