sunnuntai 2. elokuuta 2015

Kesän kisailun päätös

Kaikki kivakin päättyy aikanaan, niin myös Tour De Sock -kilpailu. Mieli on huojentunut ja onnellinen. Takana on kisan huipennus, sukkanäyttelymme avajaiset ja kanssakisaajien tapaaminen Lentävässä Lapasessa.


Kasasimme kaikki Tour De Sock -kisan aikana neulomamme sukat Lentävään Lapaseen kuukaudeksi esille Teidän kaikkien nähtäväksi. Esillä on siis kaikkien meidän Aino's ja Janne's joukkueissa neuloneiden sukat keskeneräisineen. 
Käykää ihmeessä nauttimassa kuppi kuumaa tai kylmää, pala makeaa tai suolaista ja ihailkaa kättemme jälkiä! Sukkanäyttelyn avajaisiin osallistui useita kanssakisailijoita ympäri Suomea. Oli upeaa tavata neulojia ja jopa yhden kisamallin suunnittelija, joiden kanssa olemme kesän ja Tour De Sock -kisan ajan keskustelleet Ravelryn kautta nimimerkein. 


Tämä kilpailu on hyväntkeväisyyttä ja kaikki mitä olemme yhteistyössä joukkueidemme osallistujien kanssa Lentävässä Lapasessa tehneet, olemme tehneet vapaaehtoisesti omasta innostuksestamme, ennen kaikkea Tainan innostamana sekä hänen ja Tarjan kannustuksesta. 


Tämä on ollut aivan huikea kokemus!
Kiitos!

Ensi vuonna uudelleen!
Kaikki mukaan!


12 kommenttia:

 1. Olen kaikesta samaa mieltä! Ihana kilpailu, ihania malleja joissa paljon uutta opittavaa, sekä ennen kaikkea ihanat joukkuetoverit ja kanssakisaajat.
  Ensi kesää odotellessa nyt kaikki mukaan Lentävän Lapasen HuiviKaliin. :)

  VastaaPoista
 2. Ootte te huippuja. En minä tuohon tahtiin ois sukkia tehnyt. Hyvä joukkue teillä oli. Täytyy käydä kurkkaamassa näyttely. Kiva kun se on kuukauden ajan siellä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Katin kurssin kautta ensi vuonna mukaan! :-)
   Nyt Lapaseen ...

   Poista
 3. Juuri näin! Kiitos kaikille tästä kesästä!

  VastaaPoista
 4. Täytyy allekirjoittaa ihan kaikki mitä kirjoitat! Kiva että jaksoit ja muistit ottaa kuvia avajaisista; mä olin niin innoissani juttelemassa kaikkien ihanien uusien ja vanhojen tuttavuuksien kanssa, että kuvaus unohtui kokonaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jotenkin se kuvaajan rooli vain luonnostaan lankesi minulle ;-)
   Niin kuin oikeastaan tässä on kaiken aikaa yhdessä toimittu sen suurempia sopimatta - Aivan mahtavaa!

   Poista
 5. Ihanaa, että kuvasit! Eikös noista kuvista välity mulavasti eilisen tunnelmat. Aikamoinen matka on takana ja nyt tuntuu,mettä mistä päästä alkaisi puikkoja heiluttelemaan. Ehkä se on se Meadow Grass... Suurkiitos sinulle myös näyttelyn rakentamisesta ja ideoinnista. Lauantaita ei olisi ollut ilman Ainoja ja Janneja! Huippua myös kohtata TiiQ ja Heidi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä ihana päivä, niinkuin koko kesä kanssanne!
   Ehkä me vielä päästään vauhtiin huivien kanssa ... :)

   Poista
 6. Liebster Award -haaste sinulle : http://openlangat.blogspot.fi/2015/08/liebster-award-haaste.html

  VastaaPoista
 7. Sinulle on tunnustus blogissani: http://naana13.blogspot.fi/2015/08/tunnustus.html :)

  VastaaPoista