tiistai 8. maaliskuuta 2016

Leap Year Cardigan

Seurailen sosiaalisessa mediassa neuleohjeiden suunnittelijoita, etenkin niitä omiin suosikkeihini lukeutuvia. Lisäksi pidän lankakauppiaiden julkaisuista, joissa he kertovat uutuuksistaan ja jo tutuiksi tulleiden lankojen uusista väreistä. Ja kuinka ollakaan, tällä kertaa onnistuin yhdistämään näistä kaksi.


Kerä ilmoitteli Isagerin kuormasta ja sen mukana tulleista Merilinin uusista sävyistä. Joista tein verkkokauppatilausen oikeastaan sen suuremmin miettimättä. Olin seuraillut Suvi Simolalla työn alla olevan villatakin etenemistä ja salaa haaveillut, että tämä tulisi sopivaan hetkeen, minulle sopivalla aikataululla niin, että voisin kokeilla onneani päästäkseni testineulomaan. Ja näinhän siinä kävi, onni suosi, josta Iso Kiitos jälleen Suville!


Nyt minulla on, talven taittuessa kevääksi, ihanan pirteä neuletakki neulottuna. Uskon tästä tulevan minulle ensi kesän suosikin, kuten oli viime kesänä, vuosi sitten keväällä Suville testineulomani Qipican.Isagerin Merilin lankaa en koskaan jaksa lopettaa ylistämästä. Mukavaa neulottavaa, ihanan pehmeää pidettävää ja loistavan helppoa huollettavaa. Sitä saa tilattua niin Lankakauppa Kerän kuin Titityyn verkkokaupoista, jos ei satu nurkilla asumaan.


Leap Year Cardigan, testineulonnassa työnimeltään Long Cardigan, ohje on siis julkaistu, voin suositella, rentouttavaa neulottavaa vailla sen suurempia monimutkaisuuksia!
20 kommenttia:

 1. No jopas nopsaan tämän teit, vastahan se oli alullaan. Kaunis neule ja varmasti ihana lanka.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kristiina, nopea ja mukava neuloa!

   Poista
 2. Sun takista tuli ihana! Ja noi värit on upeat, aika hienosti hoidettu universumilta että kauniit langat ja mahtava ohje kohtasivat tällä tavalla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti - älä muuta sano, joskus sattuu hyvin yhteen!

   Poista
 3. Todella upea! Mietin juuri ohjeen ostamista, näytti niin hienolta. Tähän sopiikin monta eri väriä, tämä oranssi on kyllä upea myös!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Suosittelen, malli on kyllä helppo neulottava ja siihen tosiaan sopii useat langat ja väriyhdistelmät.

   Poista
 4. Upea takki ja kauniit värit! Minäkin tykkään Merilinistä, on oikein hyvä paitalanka :).

  VastaaPoista
 5. Sopii kyllä hienosti sinulle tuo oranssi! Kaunis takki muutenkin.

  VastaaPoista
 6. Tosi kiva väri, mun lemppari oranssi :) Ihanasti sopii sun hiusten väriin ja korostuu auringossa kivasti. Oot niin taitava ja ahkera :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tuula! Tämä on kyllä ihana neuletakki käytössäkin :)

   Poista
 7. Aivan ihana, ajattoman näköinen neuletakki!

  VastaaPoista
 8. Hei! Onko tätä ohjetta saatavana suomeksi? Ravelryn sivuilta ei käy ilmi...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, mielestäni ohje on saatavilla vain englanniksi, mutta helppo ja hyvin kirjoitettu, joten varmasti selviydyt sen kanssa!

   Poista