lauantai 13. helmikuuta 2016

Osallistuin #taskuneuloosi -tapaamiseen

Jälleen riensin viettämään lauantai -päivää Lentävään Lapaseen. #Taskuneuloosi oli ohjelmassa tänään. Ihanat Lentävän Lapasen yrittäjät Taina ja Tarja mahdollistivat tapaamisen, jonka vetivät some -taitajat Pauliina Mäkelä ja Marja Nousiainen, yrittäjiä heistä myös molemmat. Aiheina tällä kertaa pääasiassa Periscope ja Snapchat toisin kuin viime vuonna käsittelimme pääasiassa bloggausta.


Mahdattekohan muistaa kuinka blogini sai alkunsa?
(klikkaa tästä ensimmäiseen postaukseen)

Voin siis olla erityisen onnellinen näistä tilaisuuksista ja ajatuksista joita ovat minussa herättäneet. Tällä kertaa totesin, että niin blogi, kuin lokakuussa perustamani instagram blogille, riittävät minulle toistaiseksi. Oli kuitenkin loistavaa olla tänäänkin läsnä ja kuulla trendit, etenkin kun nuo nuoret kotona elävät täysillä some -muutoksessa mukana.Jo vuosi on siis vierähtänyt bloggauksen parissa ja parasta mitä siitä olen itse saanut, ovat Te ihanat lukija ja Ystävät, sekä ne niin monet valmiit neuleet, joita olen saattanut käyttövalmiiksi blogin innoittamana!

Tästä on hyvä jatkaa :-)


4 kommenttia:

 1. Mä tajusin siis vasta tänään et oot näin nuori blogisti. Sulla on aina niin kivat bloggaukset ja hyvät kuvat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Katju!
   Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty ;-) Lähes kolme vuotta pyörittelin ajatusta blogin perustamisesta ja tosiaan vuosi sitten taskuneuloosissa päätin ryhtyä toimeen!

   Poista
 2. Hei Mirella!

  Lämmin kiitos osallistumisesta taskuneuloosiin! Tein koosteen tapahtumasta blogiini Taskuneuloosi 2016 ja olet omalla blogikirjoituksellasi siinä mukana.

  Kaikkea hyvää ja ihanaa joulun odotuksen aikaa,
  Pauliina :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kuinka ihanaa oli kaivaa tämä muisto täältä pitkän blogihiljaisuuden jälkeen :-)

   Kiitos Pauliina!

   Ihanaa joulunaikaa myös sinulle <3

   Poista