lauantai 17. kesäkuuta 2017

KAL huivi kerralla valmiiksi

Onnistuin kuin onnistuinkin neulomaan KAL huivin valmiiksi jättämättä sitä välillä kokonaan sivuun muiden neuletöiden ajaksi. 


Valitsin ihanat langat, joiden värivalinnat osuivat tällä kertaa todella nappiin ja tuntuivat mieleisiltä kaikenaikaa neuloessa. Lisäksi malli oli mielenkiintoinen neuloa vaikka kolmannen osan ilmestyttyä vähän tuumailin huivin muotoa epäillen, kuten useat muutkin KALiin osallistuneet neulojat.

Kyseessä oli siis Susanne Sommerin #sosumkal2017, johon jälleen lähdin mukaan, kun olin aikani seurannut sivusta muiden innostusta. Tällä kertaa lähdin kuitenkin valitsemaan lankoja ennen kuin KAL alkoi ja näin pääsin mukaan vauhtiin heti ensimmäisen ohjeen ilmestyttyä.Olen neulonut kaksiväristä patenttineuletta eli brioche'a todella vähän ja olin erityisen ilahtunut ensimmäisen ohjeen mukana Ravelryn KAL -ketjussa Sosun julkaisemasta ohjevideosta. Videolla näytetään kaikki lisäykset ja kavennukset, joten sen avulla oli helppo aloittaa. 

Huivi on mielenkiintoisen mallinen ja iso. Näin ollen se on omiaan lämmittämään kesän viileisiin iltoihin. Helteisenä kesäpäivänä auringossa kuvattaessa meinasi kyllä tulla hiki.Lankaa huiviin kului lähes kolme vyyhtiä ja vaikka neuloin ohjetta pienemmillä puikoilla, niin toinen (B) väri loppui minulta kesken ja jatkoin näin ensimmäisellä (A) värillä kolmannen osan loppuun jännitäen vielä senkin riittävyyttä. Rohkeasti käytin tällä kertaa eri valmistajien lankoja sekaisin ja olen erityisen tyytyväinen päätökseen käyttää viimeisenä (C) lankana Ilun Sinkkua, koska se on hieman napakampi lanka kuin kaksi muuta valitsemaani. Näin ollen huivia on vähän helpompi käsitellä ja kietoa kaulalle.Nyt täytyy kyllä myöntää, että seuraavat mysteeriKALit saa hetken odottaa. Seuraavaksi haluan tietää alusta alkaen mitä neulon ;-)

14 kommenttia:

 1. Todella hieno, moderni ja sun tyylinen. Upea kokonaisuus, sinä ja huivi. :)

  VastaaPoista
 2. Ihana huivi! (: Erikoinen mutta rauhallinen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Oli kyllä jännä nähdä loppuun millainen muoto syntyi :)

   Poista
 3. Voi, miten kaunis! Ihanat värit!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sanna! Kyllä näissä väreissä vain pitää olla tarkkana ;-)

   Poista
 4. Mä en itse lähtenyt tähän mukaan, mutta seurasin sivusta ja itsekin olin kyllä melkoisen häkeltynyt huivin mallista. Vaan nyt valmiina kokonaisuutena, sehän on aika kiva. Sulla on kauniin harmoniset värit omassasi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totesin tuossa kuvatessa, että tätä huivia tulen varmasti käyttämään nyt kesällä villatakin sijaan. Mukava niin. Takin kera huivina tämä on aika raskas. Ja olen kyllä tosiaan tyytyväinen värivalintoihin - Kiitos!

   Poista
 5. Huivistasi tuli todella kiva, ja värivalinnat parhaimpia, mitä olen nähnyt!

  VastaaPoista
 6. On kyllä kaunis huivi ja värit on niin upeat!

  VastaaPoista
 7. Onpa kaunis huivi! Ja mielenkiintoinen myös, sen voi näköjään kiepauttaa ylle monella eri tavalla ja aina se näyttää uusia puolia itsestään.

  VastaaPoista