lauantai 26. syyskuuta 2015

Julkkareissa jälleen

Tapasin Piitu Nykopp'n kesäkuussa bloggarien tapaamisessa Snurressa. Hänellä oli silloin yllään ihana kirjavaraitainen neulottu mekko, johon ihastuin. Kuulin häneltä silloin, että tulevan Kerroksia -kirjan julkkarit vietetään syksyllä. Päätin hiljaa mielessäni osallistua, jos vain mahdollista.


Edellisellä viikolla tuli Snurresta viestiä julkkareista ja illan työpajasta, johon siltä istumalta ilmoittauduin. Työpajassa neulotut kämmekkäät tulivat valmiiksi samana iltana junamatkalla kotiin.


Nyt olen muutamana iltana teen kera silmäillyt kirjaa. Kirjassa on useita upeita malleja, joita voisin toteuttaa. Malleissa on käytetty sellaisia lankoja joista useat on helppo korvata vastaavilla. Olen jo miettinytkin minkä mallin milläkin langalla voisin neuloa ja kuitenkin onneksini päätynyt toistaiseksi tarttumaan keskeneräisiin neulomuksiini. 


Ehkä jonain päivänä neulon tuon alla olevassa kuvassa olevan Slagi -vetoketjullisen neuletakin. Mallityössä oli vain käytetty niin ihanaa Bouton d'Or Perenne -lankaa, jonka tuntua ei valitettavasti kuva pysty kertomaan.

Lisäksi ihastuin malleihin Haamu ja Paju, joten kyllä tästäkin kirjasta neulottavaa riittäisi. 


Jälleen tuli siis vietettyä ihana ilta ihanassa seurassa kirjajulkkareiden merkeissä Snurressa. Teitä kaikkia kanssaneulojia oli taas niin mukava nähdä! Nautitaan pimenevästä syksystä ja neulotaan kilometrikaupalla :-)


6 kommenttia:

 1. Minulla on puikoilla kirjasta Risla, Paju on myös minun todo listalla.

  VastaaPoista
 2. Arg. Mä en oo ees kirjaa nähnyt. Tuotko sen Peroba miittiin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On muuten kirja josta uskon sinunkin pitävän!
   Yritän muistaa ottaa sen mukaan :)

   Poista
 3. Mä muistan sen mekon! En harmi kyllä päässyt näihinkään julkkareihin, vaikka sainkin kutsun. Minäkin selaan mielelläni kirjaa :) See you!

  VastaaPoista