tiistai 23. kesäkuuta 2015

Villasissa Kinuskilla

Tiedättekö sen tunteen, kun pitkään haastanut ja vähän epäonnistuneelta tuntunut neule onkin mukavan tuntuisena valmiina päällä?

Olen neulonut omaa puseroani helmikuulta lähtien. Useaan otteeseen olen purkanut melko paljon ja tarpeen mukaan poikkeillut ohjeesta. Ohje on ihana ja malli mukava neuloa, kun vain olisin tehnyt mallitilkun ja puikkojen valinnan huolella! 

Isännän pusero on joululahjaksi suunniteltu. Tällä kertaa vain aika loppui kesken ja samalla kiinnostus tehdä pusero valmiiksi katosi. Nyt se on valmis ja käytettävissä.

Malli on Veera Välimäen lankaleikkiä kirjasta, ihmetys. Kuten kuvasta voitte huomata, pääaukko olisi kaivannut vielä lisää joustin kerroksia ainakin takapuolella. Neuloin joustin kerroksia jo nyt ohjeen mukaista enemmän ja silti niska näyttää jäävän reilusti selän puolelle.

Näistä oppineena minulla on itselle toinen pusero Veera Välimäen Float -mallilla  yksivärisenä työn alla ja siitä tuntuu tulevan mukavan sopiva.Kävimme isännän kanssa kahvilla Kellokoskella iki-ihanassa miljöössä Kinuskilla -kahvilassa, jossa nämä kaikki tämän postauksen kuvat on otettu. Paikkaa voin lämpimästi suositella kaikille kiinnostuneille vierailukohteeksi. 


Mieli kyllä lepää kauniissa miljöössä!
2 kommenttia:

  1. Hyvän näköset villapaidat molemmilla ja ihania myös nuo maisemakuvat!

    VastaaPoista
  2. Voi, kuinka kaunista,
    Ihanat neuleet teillä Molemmilla.

    VastaaPoista