tiistai 24. maaliskuuta 2015

Haaveissa Kappa

Niin monta upeaa Kappa -neuletta olen nähnyt kuvissa ja käytössä. Kömmin sunnuntaiaamuna lace -vahvuisen langan toivossa kellariin. 


 Yllättäen tulin sieltä sukkalankalaatikko kainalossa. 

Kaksi karvaista kaveriani rakastavat kellarikäyntejä ja olivat näin tälläkin kertaa kärkkymässä ovella. Keräsin yhden kuormasta pudonneen kerän, huomaamatta toista. Pojat kyllä huomasivat ...


Isäntä sai pojat kiinni itse teosta. Isompi luikki kaapin taakse tietäen ettei leikki lankakerällä ollut luvallista. Pienempi jolkotteli muina miehinä olohuoneen puolelle ... enhän minä mitään ole tehnyt.


Olisi niin mukava sisustaa näillä kauniilla langoilla. Meillä se ei vain yksinkertaisesti ole mahdollista. Haaveenani on isot lasiset, suorat ja yksinkertaiset vaasit, joihin voisin nämä langat laittaa niin, että pojat eivät niitä sieltä saisi.

Kappaan löysin langat, jotka eivät kuitenkaan vielä puikoille päätyneet, ehkä keväämmällä. Näin ollen olen pakertanut edelleen keskeneräisten parissa. Ehkä  pian alkavalla lomalla saan useampia keskeneräisiä töitä valmiiksi, ehdin kuvata ja kirjoittaa, ilokseni ja Teidän iloksi.Mukavaa kuluvaa viikkoa kaikille blogissani vierailleille! 
Ilahdun kommenteistanne!


6 kommenttia:

 1. Meinaatko kahdella värillä selvitä!? Eeei tuu onnistumaan. ;) Itse pakerran ensimmäisen raidan kimpussa, loppumetreillä onneksi, mutta tarkoitus oli alunperin tehdä vain 3 raitaa, mutta Titityyn KappaKALissa mainittiin, että 3 on aika vähän tähän. ;(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä meinasin, kun langoissa yhteensä on metrejä vähän enemmän kuin ohjeessa :-) Ajatuksena, että ensin värillinen ja sitten mustat perään ...

   Poista
 2. Ihania lankakeriä! Itelläkin on 3 kissaa ja ne kyllä tekee aika äkkiä tuhoa lankakerille, jos ei tajua ajoissa laittaa piiloon.. :) Tosin ite oon ottanu jämiskerät osaksi sisustusta, että ne ei tavallaan koskaan oo piilossa - lasiset vaasit soveltuu siihen tarkoitukseen todella hyvin, oon itekin koittanu metsästää itselleni pari kappaletta lisää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Taitaa olla viehätys ennen kaikkea "saaliiksi" saamisessa :-)

   Poista
 3. Ihastuttavia lankoja. Tuttua tuo,että kissat pääsee välillä iskemään kyntensä keriin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen tainnut nuo hankkia Lankaideasta Tampereelta aika kauan sitten ... olivat vain niin ihania :) Lace vahvuisesta en ole vielä ikinä mitään tehnyt.

   Poista