sunnuntai 29. tammikuuta 2017

Uusi iloinen henkäys

Rakkaat blogin lukijat!
Jatketaan siitä mihin viime syksynä jäätiin.

Uusi iloinen henkäys ja kuvat siitä valmistuivat jo kauan sitten, neule on kovin pidetty ja jo moneen kertaan useiden Teistä näkemä.

Neuloin puseron syyskuun lopussa, lomaviikolla, ihanissa maisemissa. Lomalla, josta tuli eräällä tavalla elämäni käännekohta, ihan toiseen suuntaan, kuin alun alkaen oli tarkoitus. 

Blogi on ollut hiljainen. Olen pohtinut blogiin julkaisemisen jatkoa, jopa miettinyt, että jätän blogin vain olemaan, julkaisematta enää mitään. Jokainen meistä tarvitsee kuitenkin elämään niitä ihania pieniä ilon hetkiä, niitä hetkiä, joita on vain osattava löytää arjen kiireen ja vastoinkäymisten keskellä. Näinollen kirjoitan jälleen ja aion julkaista Teille edelleen, niitä pieniä ilon hetkiä käsitöideni parissa. 

Olen saanut Teiltä paljon voimaa arjessa jaksamiseen, kaikkien ihanien kommenttien ja yhteisen kanssakäymisen myötä, olen siitä Teille erityisen kiitollinen - Kiitos rakkaat blogin lukija, jatketaan yhdessä jakaen iloa!


16 kommenttia:

 1. Ihana, ihana, ihana!!! ❤ Olen niin odottanut postaustasi. Ja henkäys on upea, väri on just sinua. 😊

  VastaaPoista
 2. Ihana kun kirjoitat, tämä on kuitenkin eri asia kun nähdä kuvat instassa tai facessa. Sanoo hän joka menee nyt vihdoinkin bloggaamaan ;-)

  VastaaPoista
 3. Ihanaa kun jatkat bloggaamista <3 Ja kaunis tuo henkäys :)

  VastaaPoista
 4. Mainiota kuulla, että blogi jatkuu! Toivottavasti siitä on iloa sulle jatkossa samalla tavalla kuin meille. Ja ihana on paita!

  VastaaPoista
 5. Ihana ja odotettu postaus. Ja paita! <3
  JA ihana myös tuo uusi blogin kansikuva paitoineen ja huiveineen!

  VastaaPoista
 6. Kaunis paita! Olenkin ihmetellyt blogin hiljaisuutta. Mukavaa että kirjoitat taas!

  VastaaPoista