torstai 12. toukokuuta 2016

Light Rain ja vappuna paistoi

Pyörittelin Snurressa upean värisiä Madelinetosh Merino Light vyyhtejä. Niitä oli jäljellä enää kolme, kun olisin tarvinnut neljä. Halusin neuloa tästä langasta Interpretations3 -malliston Joji Locatellin suunnitteleman mallin Light Rain. Mietin junassa kotimatkalla, että myös Titityy oli kertonut hiljaittain saaneensa näitä lankoja lastin. Kotiin päästyäni löysin itseni verkkokauppaostoksilta. Ihanaa, että juuri tätä sävyä oli ja löytyi vielä neljä vyyhtiä!


Jälleen kerran neuloin jotain, yhdessä ihanien neuletoverien, Lentävästä Lapasesta. Muutamina lauantai -aamuina, ihanan lämpimän pullan ja kahvin kera, neuloimme yhdessä. Muulloin vaihdoimme kuulumisia Raverlyn Lentävän Lapasen keskustelupalstalla. 

Tavoitteena oli saada vapun sateisiin nimeltäänkin sopiva neule. Toisin kuitenkin kävi, vappuna paistoi aurinko ja oli lämmin, vaikka kukaan meistä ei saanutkaan neuletta käyttöön vapuksi. Minun neuleeni oli kyllä pudonnut puikoilta, mutta odotteli tovin viimeistelyinnostusta, jonka onneksi palautti Veeran julkaisema uusi ihana Bespoke -mallisto, josta viimeksi bloggasin.Olen viime aikoina useammin päätynyt neulomaan 36/S -kokoisilla ohjeilla ja tarvittaessa viimeistellessäni hieman pingoitellut neuleita. Nyt päädyin kuitenkin M -kokoon, enkä näin pingoitellut neuletta lainkaan viimeistellessäni. Lisäksi neuloin vartalon helmaa noin viisi senttimetriä pidemmäksi kuin ohjeessa oli, koska halusin neuleen olevan kaikella tapaa reilun. Pidän mallista ja sen toteutustavasta. Tulen varmasti vielä neulomaan jatkossakin vastaavalla tavalla toteutettuja Jojin malleja. 

Olen siis jälleen erityisen tyytyväinen lopputulokseen! 

kaikki kuvat kotipihasta

 Kiitos Joji! 
Kiitos Ystävät!P.S. meitä saattaa tavata Lentävässä Lapasessa neuleinemme lauantaina :-)

16 kommenttia:

 1. Sulla on niin kauniita nuo puserot.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Katju!
   On kyllä onnistunutkin hyvin viime aikoina :)

   Poista
 2. Ihanat kuvat ja kiva neule :) Sä olet niin ahkera ja aikaansaava, että itseäni ihan hävettää :P Mutta kun on tuota keskittymisen vaikeutta, niin olen suonut itselleni armon tehdä vain yhtä asiaa eli puutarhatöitä näin keväällä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Tuula! Meillä piha odottaa tekijäänsä ;-)

   Poista
 3. Ihana pusero, ihana väri ja kauniit kuvat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!
   Kuvat ovat tyttären käsialaa :)

   Poista
 4. On se kyllä hieno. (: Instassa jo ihailin mutta kiva nähdä lisää kuvia täällä.

  VastaaPoista
 5. Vastaukset
  1. Ja taas lemppariainesta!
   Kiitos Seija :)

   Poista
 6. Ihana paita ja niin nappi tuollaiselle metsäretkelle - vaikka ilmeisesti olikin siis kotipihassa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos - kyllä tuo metsä taas kutsui!

   Poista
 7. Ilokseni huomasin, että nähdään lauantaina Hämeenlinnassa.

  VastaaPoista