sunnuntai 22. marraskuuta 2015

Kässämessuilua

Syksyn kohokohta, Tampereen Suomen Kädentaidot -messut olivat viime viikon lopulla. Olemmekin jo saaneet usean bloggarin kuvista teksteineen nauttia. Vahvan oman panokseni annoin yhteistyölle Tukuwoolin ja Janina Kallio Designin kanssa Pauliinalle ja Janinalle, ihanille rohkeille yrittäjille!

Olen myös erityisen kiitollinen, että osallistuin messuille tänä vuonna ensimmäistä kertaa bloggarina, bloginihan täyttää hetken päästä vasta vuoden!

Tänä vuonna messut jäivät minulta vain pikaisesti yhtenä päivänä käydyiksi. Näin ollen en yrittänytkään keskittyä kuvaamiseen vaan läsnäoloon ja niihin muutamiin ihaniin ystävien kohtaamisiin. Oli ihana tavata Teitä kaikkia joita ehdin tapaamaan ja jopa halaamaan. Ehkä ensi vuonna paremmalla ajalla kameran kera!

Innostuin kuitenkin napsimaan muutamia kuvia niistä mitä minulle tarttui mukaan. Yllättäen suuri osa ostamistani langoista on sataprosenttista villaa.Projektipussukoita, kun koskaan ei kissataloudessa ole liikaa, niin jälleen sain yhden joukkoon - Kiitos tällä kertaa Snurren!


Lisäksi ostoslistallani oli Janinan toinen messuille julkaisemista ohjeista, jota voi toistaiseksi ostaa vain Lentävästä Lapasesta. Langan olin jo ostanut alkusyksystä, kun Ilun ihana huivi gimalle -lanka tuli Lentävään Lapaseen. Lankaa ostaessani en vain tiennyt mitä siitä tulen vielä neulomaan.


Ostinhan minä myös kotiavaimiin mustan maatuskan Succaplokilta ;-)Yhtä ihanaa ostosta en Teille vielä paljasta. Siitä tehty käsityö on nähtävillä Lentävän Lapasen leffaillassa. Näemmehän siis siellä?


5 kommenttia:

 1. Ihania ostoksia! Messut on kyllä niin hurjan suuret, että melkein vaatii sen kaksi päivää siellä oleilla. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olet juuri oikeassa, nimenomaan oleilla :-)

   Poista
 2. Upeat messut. Sai uutta energiaa ja ideoita erilaisiin töihin. Aivan mahtavaa, että sellaisia järjestetään.

  VastaaPoista