sunnuntai 11. lokakuuta 2015

Viimeistelytyöt tehtynä

Nämä sormikkaat ovat odottaneet korissa tovin viimeistelyhetkeä.


Aurinkoinen kolean lokakuinen päivä houkutteli tarttumaan tuumasta toimeen.


Aurinko oli jo painumassa taivaanrantaan kuvatessa.Minulle on aina ollut haasteena töiden viimeistely, lähinnä kasaan neulominen ja lankojen päättely. Tänään huomasin, että blogin myötä olen päässyt eroon tästä haasteestani. Valmistuneet työt tulevat viimeistellyiksi, jotta saan ne kuvatuksi ja blogattua. 

Tästä kiitos kuuluu Teille, rakkaat lukijat!

Neuloin tummia sormikkaita tammikuun 19. päivä 2014, kun kävimme Seinäjoella päiväseltään katsomassa pientä meille tulossa olevaa kissapoikaa Saga's Fine Tunea. Tämä pieni sydänkäpymme täyttää kohta siis kaksi vuotta. Näin oli aikakin saada sormikkaat viimeistellyiksi ja käyttöön sekä samalla viimeisteltävien töiden kori tyhjäksi.


Etsiessäni arkistosta kuvaa pienestä kisu -pojastamme, löysin myös alla olevan kuvan keväältä, jolloin minulla oli vielä useampi työ tuossa korissa odottamassa viimeistelyä. Taisi olla tuo rakas Qipicankin viimeistelyn alla.


Ehkä vielä jonain päivänä keskeneräisiä töitäkin on vielä vähemmän.

Vai kuinka arvelette?

9 kommenttia:

 1. Liikkis tuo pikkuinen isoine korvineen! <3
  Itsekin olen huomannut saman, että blogi on auttanut siinä ettei jää niin helposti enää keskeneräisiä töitä, ainakaan sellaisia viimemetreillä olevia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin ja piti mun noita ihania sormikkaitakin ihastella. :)

   Poista
  2. Sydänkäpy <3
   Tuli nuo sormikkaat valmiiksi kyllä ihan tarpeeseen! On muuten ihan kiva malli, johon ohje löytyy jostain Kauniit käsityöt lehdestä.

   Poista
 2. Kerrassaan kivat sormikkaat. Minullakin on keskeneräisten töiden "laatikko" siellä tosin on kovasti sellaisiakin, joita en taida haluta saada valmiiksi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Keskeneräisistä neulomuksista löytyy minultakin varmasti purkuun meneviä. Niistä ehkä lisää joku toinen viikonloppu ;-)

   Poista
 3. Upeat sormikkaat, tyylikkäät nuo pitkät varret!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja oli kyllä lämpimät tänään julkisilla kulkiessani :)

   Poista
 4. Ei niiden kuulu vähetä. Sehän se just kivaa on kun inspiraation mukaan voi aloittaa uutta. Mun ikuisuusprojektiksi taitaa tulla Lemon. Mököttää vaan nurkassa. Hienot sormikkaat. Mä en oo koskaan jaksanut tehdä niitä. Komea kisu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä tämä kohta taas leviää käsiin, kun saan uusia ideoita ;-) Ja niin se on minunkin Lemon nyt pussukassa. Ehkä ensi kesäksi ...
   Kiitos Katju!

   Poista